2013. augusztus 24., szombat


Akkora mázlim van, hogy baràtnőmnek mondhatom az egyik legeslegjobb szakembert a kineziològia és coaching területen! Ez az én véleményem, de biztos vagyok benne, hogy mindenki így látja egy-egy oldás/ coaching utàn. Azt semmiképp sem vallom, hogy elfogult vagyok. Rengeteg véleményt írtam már éttermekről, masszőrökről ès más szolgáltatásokròl és nagyon fontos számomra, hogy az 'igazat és csakis az igazat" osszam meg és adjam a nevem hozzá.

A kineziològiai oldàs számomra olyan, mint egy varázspàlca. Varàzsigével (lehet ez egy segítő mondat vagy màs hàzi feladat) vagy anélkül eltűnteti az èvek ès/vagy generàciòk során felhalmozòdott stresszt és blokkokat. No de a halandònak kell egy segítő tündér, aki odaadja a pálcát ès elindìtja a helyes ùton, ő lenne a Bori. Volt szerencsém személyesen és Skype-on keresztül is megélni oldàsokat és minden egyes alkalommal mintha egy ezer tonnàs kő hagyta volna el a lelkemet.

A coaching kicsit más kategòria, de a kineziológiával kombinàlva abszolút nyerő páros. Az a lényege, hogy az edződ (a coach) a legjobbat hozza ki belőled az èlet különböző területein. Nèha kell, hogy valaki szeretettel megrugdosson kicsit, hogy elèrd a cèljaidat; ebben segît a coach, mègha nem is tudod konkrètan, mik is azok a célok. Itt lép szînre a kineziològia, ahol a coach-kineziològus ki tudja tesztelni a helyes utat. Körülbelül egy hònapja edz Bori a karrierem területén és álmomban sem mertem volna gondolni, hogy ennyit fogok előre haladni ilyen rövid idő alatt. Minden egyes alkalom után alig tudom kivàrni a következőt ès biztosan tudom, hogy nem èn vagyok az egyetlen, aki így èrez.

Bori egy olyan kineziològus ès coach, aki szívvel-lèlekkel  űzi a szakmáját, állandóan továbbképzi magát ès borzasztóan tapasztalt. Szerencsésnek mondhatja magát mindenki, aki a kezei közè kerül.