2013. szeptember 11., szerda

Pasiknak is...



"Én úgy voltam ezzel a kineziológiával, hogy bár elég egy tudálékos fazon vagyok, (ugye Bori?!:) és szeretek mindent megérteni, vagy felkészülni rá, úgy gondoltam ebben az esetben nem ezt teszem. Persze tudom mit jelent, de szigorú logikával végiggondolni nem akartam, mert tudtam, abból egy jó kis elhessegetés lesz, vagy kifogásba menekülés, ha saját magamról, vagy bármilyen változásról, vagy szembenézésről legyen szó, és a végén már nem fogok benne hinni. 


De most azt találtam jónak, ha ebben az esetben átadom magam a szakembernek , hogy segítsen, hogy vezessen, hogy nyissa ki a szemem, a lelkem, vagy mondja keményen az arcomba a tutit, vagy ébresszen fel. Ehhez viszont marha nagy bizalom kell, hogy érezzem jól csinálja amit csinál, jó abban amit csinál, jó szakember, jó a kisugárzása, és amikor velem van teljesen velem foglalkozik, hisz a lelkemet nyitom meg. Mázlim volt, Borit ismerem, pontosan tudtam, hogy benne bízhatok, és jó kezekben vagyok.


Persze azzal is tisztában voltam, hogy nem fog finomkodni, nem Csernus-féle rideg keménységgel, hanem nőies finomsággal, de őszintén megkapom ha valamit nagyon nem akarok magamban felismerni. De erre ritkán volt szükség, omlottak le a falak maguktól is, jöttek a felismerések, kitisztult egyre jobban minden, lélekben egyesültem felmenőimmel,és megértettem családomat, és megéltem az élményeket amikre szükségem volt. Természetesen ez jó melós dolog, de Bori szuper pedagógus is, szóval jó kezekben vagyunk.
Mindig mindenből tanul, fejleszti magát,fejlődik folyamatosan,ez lehet nekünk is példa!
Csak ajánlani tudom.

Legyetek bátrak!"