2018. október 18., csütörtök

Konfliktusok kezelése - egy tréningNem tudod elkerülni, mert van. Mindannyiunk életének része. 

Lehet viharos, okozhat sok csalódást és fájdalmat. 

Igen, ez a KONFLIKTUS.

Mint minden önfejlesztő folyamatban, itt is nagyon fontos, hogy megértsd. Látnod kell, hogyan zajlik, meg kell tudnod fogalmazni, milyen gondolatokat, érzéseket, viselkedést és testérzeteket vált ki belőled, és miért pont ezeket. Azon is el kell gondolkoznod, vajon mi zajlik a másik fél fejében. 

Ha ez megvan, magadra formálhatod a jól bevált technikákat, módszereket és a kommunikációt. A konfliktusban nem a kellemetlenséget, hanem a lehetőséget fogod látni, ami mindkét fél számára az eddiginél jobb helyzetet teremthet.

Az én dolgom az lesz, hogy megmutassam, neked milyen szerep jut a konfliktusokban és min érdemes változtatnod. Megtanítom azokat az eszközöket, amelyek saját stílusodra formálhatsz. Elfogadó, támogató környezetet hozok létre neked, ahol bátran megoszthatod, ami benned van.

A te dolgod az lesz, hogy belenézz a tükörbe. Hozz magaddal bátorságot, a legnehezebb mindig az, hogy a saját felelősségedet vállald a kialakult helyzetért. Erőt is hozz, mert a változásért tenni kell. És légy nyitott mások történetére, látásmódjára, érzéseire.

A tréning 4x3 órát jelent. 
Két csoport indul, az egyik délelőtt 9-12 óráig, a másik 16-19 óráig tart.


A helyszín: Pécsi Művészetek és Irodalom Háza klubterme.

A tréning ára 40 ezer Forint. A klienseim 10% kedvezményt kapnak.

Jelentkezz telefonon (20/435-00-10), e-mailben (bori@borsoul.hu), vagy itt, a facebookon. És jelezd kérlek, hogy a délelőtti vagy a délutáni csoportba jelentkezel.

Köszönöm, ha megosztod. Legyen szép napod!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése